Alakulunk...

 2011.01.17. 11:07

 Sziasztok!

Fejlemények vannak,jók,és rosszak is.

A jó az,hogy a rövid táv összes pontja le van zsírozva.Az öt pontból kettőn lesz ember,hármon pedig szúróbélyegző - hála Jaatnak;ezen a csatornán is köszönöm neki.

A hosszún egyetlen szúrbélyegzős pont lesz,hármat pedig már elvállaltak ismerősök,barátok.Egy pontra azonban még keresnék egy párost,melynek nem is olyan vészes a nyitvatartása:szombat délután 3 körül nyitna,és este 19:40-ig kéne vinni a boltot.Valaki segítsen kérlek Titeket!!

Újabb mérések (egyenlőre csak térképeken)azt erősítették meg,hogy sajnos be lehet vinni 100 km alá a túrát,bár szerintem ezt a terepi mérés meg fogja cáfolni.Február 5-6.-án megyek bejárni.

Az egyetlen rossz hír az,hogy vannak korlátozások a Zöldhatóság részéről,úgyhogy lesz sajnos olyan helyek,ahol kénytelenek leszünk kikötni,hogy ne térjetek le a jelzett útról.Bocsánat ezért,de valahogy kompromisszumot kell kötnöm Velük - nem nagyon hajlanak ugyanis arra,hogy éjszaka is rendezzünk.

A túrát hirdeti Olaf cseh honlapja is,a dalkovepochody.cz is;Bubu pedig azt mondta,hogy valamilyen cseh fórumokon néhányan gondolkodnak,hogy eljönnének.:D

 

Azt hiszem,egyenlőre ennyit tudtam itt megosztani,mindenkinek szép hetet!

Tudjátok,én lélekben már a Zemplén vadregényes havas ösvényeit járom.

 

Sziasztok!

vaddino

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszerketto.blog.hu/api/trackback/id/tr852589800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása