ellenvetések.

 2010.11.22. 14:10

Sziasztok!

Sokaktól hallottam,hogy nehéz lesz ez a túra így.Hozzam nyilvánosságra az útvonalat,vagy tegyek bele szolgáltatást,nem lehet így előre tervezni,satöbbi.

Ha nyilvánosságra hoznám az útvonalat,a túra lényege,hangulata veszne el.Így ez kizárt.

Ha tennék bele szolgáltatást,hasonulna az összes többi túrához,ahol esetenként degeszre tömik az embert, gyakran teljesen szükségtelenül.Félreértés ne essék,nekem is jólesik néha a sok kaja,meg a törődés,de ez a túra nem arról szól.

Szívesen megmondom,hogy lesznek falvak. Az az útvonal,ahogy én járnám be a túrát,legalább 8 települést érint.Egyetlen egy jut eszembe,ahol nincs kocsma.

Jelenleg az engedélykérelem stádiumában vagyunk,két héten belül várom a zöldhatóság visszajelzését.Akkor aztán beindul a gépezet.Számolgatom,hova hány emberre lenne szükségem.Ha van esteleg valaki,aki szeretne pontőrködni,és önként jelentkezik,azt szívesen vennénk.

Nehéz túra lesz,de biztos vagyok benne,hogy vagytok olyan kemények,hogy megtudjátok csinálni!Az emberi akaraterő hihetetlen.A tűrőképesség majdnem határtalan.Higgy magadban.Bízz magadban.

 

Engedjétek meg,hogy Mark Twaint idézzem:

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.So throw off the bowlines.Sail away from the safe harbor.Catch the trade winds in your sails.Explore.Dream.Discover."

                                                                                     Mark Twain

Sziasztok!

D

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszerketto.blog.hu/api/trackback/id/tr982465515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

[Martye] · http://egyhetkek.blog.hu 2010.11.22. 18:29:23

Szerintem jól hangzik így, ahogy van. Én már beírtam a naptárámba, és biztosra veszem, hogy ezzel nem vagyok egyedül... :) Hajrá a szervezéshez!

pesza 2010.11.22. 20:24:27

@[Martye]: + 1000:)

Rengeteg rendezvény van, de ilyen egy sincs.

Bozót · http://www.bozotfut.blogspot.com 2010.11.22. 21:13:20

Isten ments, nehogy változtassatok!

Idézetre illik idézettel válaszolni? Akkor itt az egyik kedvenc:
It takes a lot of courage to release the familiar and seemingly secure, to embrace the new. But there is no real security in what is no longer meaningful. There is more security in the adventurous and exciting, for in movement there is life, and in change there is power.
Alan Cohen
süti beállítások módosítása