jelentkezések+info

 2011.02.01. 09:21

 Üdv mindenkinek!

Az "előnevezés" lezárult.Összesen 6 ember írta,hogy biztosan ott lesz.

Most fogom csináltatni a kitűzőket,és jó lenne tudnom,hány résztvevőre számítsak.

Tehát aki szeretne jönni,kérem írjon egy ímélt nekem; az sem baj,ha nem biztos,hogy eljön,csak valahogy tudjak tervezni.

Az ellátásról annyit,hogy azokon a pontokon,ahol lesz ember,ott biztosan lesz valami csoki,aszalvány,más szóval instant energia.De szendvicset,töltött csirkét,marhapörköltet Nektek kell hozni:D   A másik kérdés a folyadék.Legyen nálad egy liter víz/tea/szörp,mert tényleg elég korlátozottak a vizek,főleg ha be lennének fagyva a közkutak is.

A célban meleg étel előreláthatólag választható lesz,2 fajtából-van akinek a leves esik ilyenkor jól,van akinek valami szilárdabb,így lesz kettő.Mellé meg tea,dögivel.Ja,ha valaki vega,szóljon kérem,és intézünk neki húsmentes étket.

Az utolsó,amiről most szólnék,az úgy hiszem az időjárás:    

    Sajnos nem túl kecsegtető az a meleg,amit mondanak:(De még bízom benne,hogy hűlni fog!

Azt hiszem ennyit szerettem volna most,később még jelentkezünk:

Szép hetet mindenkinek,

Üdv a rendezőség nevében:

 

K.Dani

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszerketto.blog.hu/api/trackback/id/tr942629762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása