info

 2010.12.09. 14:35

Sziasztok!

Efemm megcsinálta a túra adatlapját,ahogy az a honlapon és az évkönyvben szerepelni fog.Jelenleg itt tekinthető meg: http://picasaweb.google.com/kdanielmarton/

A nevezési díjakat egységesítettem,így 1500 lett a teljes ár,1300 előnevezve,illetve 1400 egyéb kedvezményekkel(TTT,MTSZ,MSTSZ,diák,nyugdíjas). A "szolgáltatás NINCS" menüpont változóban van,ezért az összegért cserébe.Nem lesztek tehát teljesen elhanyagolva kinnt a terepen.

Továbbá keresek pontőröket is,akit esetleg érdekelne ilyen minőségében a túra,az kérem írjon mélt.

Most hívott a zöldhatóság,megkaptuk az engedélyt,igaz,az Ő hatáskörükbe csak a hosszú táv útvonala tartozik.A rövid táv nem érint olyan védett területet,amire nekik kéne kiadni engedélyt.

Most jön az erdészet,és készen is vagyunk.:D

Gyertek sokan!

vaddino

ui.:Yetik nem lesznek,aki esetleg ettől fél,mert Jaat mostanában tereli át őket a Bükkbe,a LeFaGySz miatt,és nem érnek addigra vissza a Zemplénbe:D:D

ui2.:Amennyiben valakinek van a fantáziadúsabb ötlete a két táv megkülönböztetésére a jelenlegi (hosszú és rövid),az kérem írja meg kommentbe!

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszerketto.blog.hu/api/trackback/id/tr882504432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Izolír doktor 2010.12.09. 16:58:23

Nagyon nehéz és rendkívül nehéz? :)
süti beállítások módosítása