infók

 2011.01.11. 09:36

 Sziasztok!!

Annyival tudok szolgálni,hogy a rövid távon lesznek szúróbélyegzős vagy valami hasonló,ember nélküli pontok is.A hosszú távon egy ilyet tervezek csupán.

Az ellátmány,a pontokon nassolnivaló lesz,csoki,vagy aszalványok,vagy valami hasonló,de be kell látnotok ennek a forrásnak a korlátozottságát,lévén hogy a pontőrök nem tudnak felvinni túl sok mindent.--a saját cuccukon kívül,mert bizony van olyan pont,ahol komoly megterhelés lesz majd' 10 órát csücsülni(ooopsz,ezt nem mondjátok nekik...:D)

Szóval kaját hozzatok,de csak a célig,mert ott már lesz minden,ami kell:D

A nevezési díjak azért egységesek,mert ugyanazt a szolgáltatást takarja mind a két távnál:útközben nasi,célban meleg kajás-meleg teás jóvilág.

Ezzel együtt keresek pontőröket is,egy hatórás szolgálatra,ami a cél közelében van,tehát vész esetén lehet váltani,és egy istenhátamögötti 10 órás őrségbe-ide csak téli tábori felszereléssel,és elborult elmével ajánlott a kivonulás,de ez a pont azért megérdemel valamilyen jutalmat,(ha túléli...:D)

Akit érdekel valamelyik,az kérem jelentkezzen akár itt kommentben,akár mélben(vaddino@freemail.hu)

No,egyenlőre ennyi,

Majd még jelentkezem,

Sziasztok!

vaddino

PS.:Gyertek a LeFaGySzra sokan,mert jó lesz.Bár sár lesz.:(

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ketszerketto.blog.hu/api/trackback/id/tr152575999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása